Àrnes - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Àrnes

Per resoldre els problemes de àrnes posem a la seva disposició la nostre empresa CENTRIC.

Ordre: Lepidoptera.


Característiques generals

Les arnes són les anomenades papallones de nit o nocturnes en general. Normalment, són les de mida més petita (Microlepidòpters), les que corresponen al subordre heterocera. Solen relacionar-se amb els productes emmagatzemats (sobretot els productes referents a la indústria alimentària).


On les podem trobar

Estan molt relacionades amb productes emmagatzemats fruit de l'activitat humana. Així, podem trobar-les també a la farina, als productes del cacau, etc. Algunes d'elles, com la processionària del pi les podem trobar atacant plantes resinoses, i diferents arbres com el pi mediterrani, per exemple.


Com les controlem

Existeixen diferents maneres de combatre les arnes. Les més comunes, com puguin ser les dels productes emmagatzemats es poden combatre mitjançant la utilització tant de trampes de feromones per arnes com amb aparells insectocutors. Això redueix considerablement el seu nombre, fent que la plaga estigui sota control.


Importància sanitària

S'ha de vigilar el nombre d'aquests lepidòpters, sobretot degut a que contaminen els aliments amb els seus excrements i els fan malbé.


Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal