Mosquits - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Mosquits

La nostre empresa CENTRIC és especialista en eliminar mosquits.

Ordre: Diptera.

Família: 
Culicidae.


Característiques generals


Els mosquits són insectes voladors d´aspecte esbelt i potes llargues. Tots els mosquits comparteixen una sèrie de característiques, com el fet de tenir dues antenes, dues ales, tres parells de potes i un aparell xuclador-picador anomenat probòscide. Els mascles tenen antenes amb plomall i són fitòfags (s´alimenten de fluïds vegetals) i les femelles tenen antenes sense plomall i són hematòfagues (s´alimenten de sang). El cicle de vida de tots els mosquits consta de 4 estadis anomenats ou, larva, pupa i adult (imago).


On els podem trobar


Sobretot en llocs que tinguin relació amb l´aigua, donat que aquesta és absolutament imprescindible per a la seva reproducció. Així doncs, ambients idonis poden ser: basses, espais amb aigua estancada, recipients abandonats, clots dels arbres, llantes de cotxes, cendrers, pous, etc.


Com els controlem

Els aparells insectocutors es mostren molt eficaços en el control d´aquests insectes en espais tancats i de gran capacitat com per exemple les naus industrials, tot i que també poden utilitzar-se en locals dedicats a l'hostaleria, etc. Donat que n´hi ha de molts tipus, resulta senzill trobar el que millor s´adapti a cada cas, tant per motius d´estètica, com d´espai.

Dintre dels insectocutors, els més recomanables són els que usen una trampa adhesiva per atrapar l´insecte sencer, a diferència dels de descàrrega elèctrica que també maten l´insecte però corren el risc de trencar-lo en parts més petites podent caure a sobre d'una cadena de producció, per exemple.


Un altre mètode per fer front als mosquits podria ser la utilització de dispensadors de piretrines i similars.


Importància sanitària


Els mosquits poden actuar com a vectors de diferents malalties, algunes d´elles greus, per això resulta important tenir-ne controlades les seves poblacions.

Fent un resum de la seva importància en la salut pública, podríem dir:

La femella pica i succiona sang.
La picada de mosquit produeix picor i pot transmetre malalties, que depenent de l´espècie, varien (paludisme, malalties de tipus víric, febres, dengue, encefalitis, etc.).


Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal