Paneroles i Escarabats - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Paneroles i Escarabats

A CENTRIC eradiquem paneroles i escarabats amb mitjans efectius.

Ordre: Blattodea
Famílies: Blattidae / Blatellidae


Característiques generals 

Pel que fa a les paneroles, són uns insectes terrestres amb el cos aplanat i de colors que van del negre a tonalitats més marronoses. Tenen, a més, un parell d'ales i unes antenes llargues i ben diferenciades. Bàsicament, hi ha tres espècies causants de plaga, i poden actuar com a vectors de diferents malalties no desitjades.


On els podem trobar 

És habitual trobar aquests insectes allà on trobem punts de calor, com per exemple en els motors de les neveres, a prop del microones i també allà on s'hi acumuli aliment (magatzems, rebost, etc.) i finalment també podríem trobar les paneroles associades als baixants d'aigua i al llarg de les instal•lacions elèctriques principals, per exemple.


Com les controlem 

Hi ha diverses tècniques d'aplicació per a fer front a aquests insectes (depenent del tipus de paneroles). De vegades, optem per la utilització de gel insecticida amb un posterior col•locació de trampes amb de feromones, altres vegades triem polvoritzacions, etc. Dependrà del cas i de la magnitud de la infestació. També és important la recomanació de corregir aspectes estructurals de les instal•lacions a a tractar (segellar determinats forats, etc.).


Importància sanitària 

En general, excreten mentre mengen sobre els aliments que estan al seu abast; per la qual cosa poden contaminar-los amb diversos agents patògens que porten externament i interna en els seus cossos. Actuen també com a desencadenants de processos al•lèrgics.
La infestació d'una instal•lació amb paneroles pot ésser, de vegades, un indicatiu de manca d'higiene, però no sempre, donat que poden provenir amb facilitat de l'exterior.

En el seu sistema intestinal tenen quists d'Entamoebahistolytica, Escherichia coli, Endolimax nan i ous d'Ascarislumbricoides, Enterobiusvermicularis, ...i també alguns virus patògens i bacteris de tipus enterobacteris.


Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal