Rosegadors - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Rosegadors

A CENTRIC estem preparats per erradicar plagues de rosegadors.


Ordre: Rodentia.
Família: Muridae.


Característiques generals


Tots els rosegadors tenen unes dents incisives que creixen contínuament, per la qual cosa es veuen obligats a rosegar de forma constant, per tal de no desencaixar la seva mandíbula.


On els podem trobar

Les diferents espècies de rosegadors les podem trobar tant a l´exterior com a l´interior de les cases, i alguns d´ells (com ara les rates) fins i tot les trobem habitualment relacionades amb el clavegueram. Els ratolins, són els rosegadors que de manera més comuna trobem a l´interior dels recintes (ja siguin cases particulars o grans naus industrials).


Com els controlem


Triem l´ús de
raticides anticoagulants, evitant així males olors per putrefacció. El verí sempre va protegit a dins de caixes, com a mesura de seguretat. Hi ha molts més productes al mercat i els podem utilitzar en funció de cada cas, tot i que veiem en els anticoagulants el més eficaços.


Importància sanitària

Els rosegadors, en general, actuen com a vectors de múltiples patologies.


Rates

Són els rosegadors més importants des del punt de vista de la salut pública, alberguen puces i àcars, els quals són vectors de la pesta bubònica, el tifus murí i la salmonel•losi. Els excrements de les rates poden transmetre leptospirosis a través de l´orina. La seva mossegada pot causar la febre de mossegada de rata.


Ratolins


Poden provocar erupció ricketsial, salmonel•losi...

Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal