Mosca domèstica - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Mosca domèstica

Espècies > Nom comú > Nom comú H-Q

Nom comú: mosca domèstica.

Aspecte: mesuren al voltant d'entre 6 i 9 mm de longitud. Són de color gris opac i presenten uns ulls grans. Tenen dues antenes petites (sensors). El tòrax té 4 franjes estretes, l'abdomen és de color groc. Finalment, presenten 2 ales sense escates i 3 parells de potes.

Cicle vital: el seu cicle vital presenta 4 estadis: ou, larva, pupa i adult i triguen en completar-lo al voltant de 3 setmanes en condicions favorables. L´ou és blanc, ovalat i mesura 1mm de longitud aproximadament. La larva és cilíndrica, però coniforme en un dels seus extrems i de color blanc. Els insectes adults s'aparellen entre 2 i 20 dies després d'haver emergit i poden viure aproximadament un mes; les femelles posen al voltant de 500 ous en total en grups de 2 a 7 ous, uns 4 dies després d'aparellar-se.

Hàbitat i comportament: es reprodueix als fems, als residus generats per l'home, brossa, aigües residuals, i d'altres residus orgànics en descomposició. Els seus llocs d´alimentació solen estar entre 100 i 500 metres dels llocs de reproducció.

CONTACTAR

Telèfon: 972 420 333

Mòb
il:    629 313 058


E-mail: info@centricplagues.comSi ho desitja pot contactar
amb nosaltres per la web

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal