Peixets de plata - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Peixets de plata

Per combatre els peixets de plata pot contactar la nostre empresa CENTRIC.

Ordre:Zygentoma.Característiques generals


Els lepisma o peixets de plata són insectes molt ovalats i deprimits (aplanats). No presenten ales, i tenen el tòrax una mica més ample que l'abdomen. Tant el cos de l'insecte com les potes estan recoberts d'escates que li confereixen un aspecte iridescent molt característic. La part final de l'abdomen es perllonga per tres filaments caudals (un de central anomenat paracerc i dos laterals o cercs). La mida oscil.la entre els 2 i els 20 mm. Són omnívors i poden menjar fins i tot el paper pintat, les coles d`enquadernar, restes d'aliments, etc. Tenen un desenvolupament directe sense metamorfosi.


On els podem trobar

És molt habitual trobar aquests insectes als habitatges (ja siguin pisos o cases). Es poden trobar amb facilitat als banys, cuines, magatzems i a llocs amb elevada humitat.


Com els controlem

Per tal de combatre aquest insecte, poden fer-se tractaments perimetrals de les zones on es troben amb productes de tipus residuals per tal de tenir un efecte amb elevada persistència en el temps (com ara l'ús de laques, per exemple).


Importància sanitària


No solen generar plagues massa problemàtiques. Tant sols poden causar algun perjudici indirecte a l'home.Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal