Control de plagues Barcelona - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Control de plagues Barcelona

Links

A Centric tenim present que el més important és la plena satisfacció dels clients en relació amb els serveis que oferim de control de plagues a Barcelona. Per això a cada client li donem la següent informació:

  • Un informe de la inspecció inicial on s'estableixen les zones de risc, les deficiències estructurals i els mals hàbits, entre d'altres dades.

  • Un informe del pla d'acció que conté el pla de treball, les mesures de seguretat, el calendari de visites, els mapes de la instal · lació a tractar, els registres i fitxes de seguretat dels plaguicides, etc.

  • Un informe d'avaluació del programa amb els resultats dels seguiments i les propostes de modificacions.


No esperi més i consulti'ns sense compromís.

Centric presta servei de control de plagues a Barcelona, el servei està inclòs dins l'àrea de control de plagues en Barcelonès (província de Barcelona), en els codis postals de l'08001 al 08042. Proporciona servei de control de plagues a una població de 1.615.448 barcelonins.

El servei de control de plagues Barcelona es presta prop de control de plagues Girona, control de plagues Olot, control de plagues Figueres, control de plagues Lloret de Mar

CONTACTAR

Telèfon: 972 420 333    Mòbil:    629 313 058    E-mail: info@centricplagues.com
Si ho desitja pot contactar amb nosaltres per la web

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal