Mosques - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Mosques

A CENTRIC tenim els productes eficaços per eliminar tot tipus de mosques.


Ordre: Diptera.
Subordre: Brachycera.


Característiques generals


En aquest grup hi trobem diverses famílies de dípters, coneguts com mosques o moscardes. Aquestes, són dípters generalment més grans, amb antenes més curtes que el cap i el tòrax junts. Les seves larves són sempre acèfales (no presenten cap).

Les famílies més conegudes en l'àmbit del control de plagues són: Muscidae (mosca comuna), Calliphoridae (moscardes de la carn), Sarcophagidae(mosca del bestiar), Hippoboscidae (mosca equina), Drosophilidae (mosques del vinagre), etc.


On les podem trobar

Durant el dia són fàcils de trobar a prop de les seves fonts d´aliment i dels llocs de reproducció (al voltant de zones on s'hi acumuli brossa, abocadors, contenidors d´escombraries, aigües residuals, residus vegetals i altres residus orgànics en descomposició). Durant la nit solen descansar a les parts superiors de les parets, cablejat elèctric, o fins i tot a cel obert.


Com les controlem

Els aparells insectocutors es mostren molt eficaços en el control d´aquests insectes en espais tancats i de gran capacitat com, per exemple, les naus industrials, tot i que també poden utilitzar-se en locals dedicats a l'hostaleria, etc. Donat que n´hi ha de molts tipus, resulta senzill trobar el que millor s´adapti a cada cas, tant per motius d´estètica, com d´espai. Dintre dels insectocutors, els més recomanables són els que usen una trampa adhesiva per atrapar l´insecte sencer, a diferència dels de descàrrega elèctrica, que també maten l´insecte però corren el risc de trencar-lo en parts més petites podent caure a sobre d'una cadena de producció, per exemple. Un altre mètode per fer front a les mosques podria ser la utilització de dispensadors de piretrines i similars.

En espais oberts (jardins, terrasses, patis...) una altra manera seria la utilització de bosses atrapamosques, que contenen una substància ensucrada al seu interior fent que caiguin dins la bossa (plena d´aigua). Això resulta molt eficaç per tal de reduir el nombre de mosques que poden arribar a entrar en un local (seria una primera barrera).


Importància sanitària


Les mosques poden transmetre mecànicament la disenteria, diarrees, febre tifoidea, còlera, lepra, poliomielitis i cucs paràsits; també poden ser la causa de moltes infeccions cutànies. Finalment, poden dipositar els excrements sobre els aliments i els plats, contaminant el menjar (a casa nostra, a un restaurant...).


Si ho desitja pot posar-se amb contacte amb nosaltres per la nostre web


o trucant al telèfon: 972 420 333

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal