Battella germanica - CENTRIC PLAGUES

Buscar
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Battella germanica

Espècies > Nom cientific > Espècies A-E

Nom comú: panerola alemanya, del cafè.

Aspecte: presenta dues línies fosques sobre el cap. Mesuren al voltant d´entre 15- 20 mm de longitud i presenten dues ales (tot i que no volen).

Hàbitat i comportament: com a regla general, és d´hàbit nocturn; s'amaga en escletxes durant el dia. No obstant, en cas de veure'n de dia, segurament és perquè o bé n´hi ha moltes, o bé no hi ha prou aliment o humitat i es veu forçada a sortir. Sol estar en àrees properes a focus d´humitat i aliments. Prefereix superfícies de fusta abans que les metàliques. És molt mòbil i resistent (els adults poden viure més d´un mes sense menjar; dues setmanes si tampoc no disposen d´aigua).

Cicle vital: és la panerola que més es reprodueix. Pot completar el seu cicle (des de la fase d´ou a la d'adult) en uns 40 dies. Presenta 5-7 mudes. Els mascles solen viure uns 128 dies, mentre que les femelles en viuen 150 aproximadament. L´ooteca es fa als 2-4 dies posteriors a la còpula, i la femella la duu durant uns 15 dies. Després la deixa a escletxes o a altres refugis. De l´ooteca surten uns 35 ous. La seva Tª òptima és de 33 ºC.

CONTACTAR

Telèfon: 972 420 333

Mòb
il:    629 313 058


E-mail: info@centricplagues.comSi ho desitja pot contactar
amb nosaltres per la web

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal